Wie zijn we

Door de jaren heen is MVG verzekeringen uitgegroeid tot een toonaangevende medespeler op de verzekeringsmarkt die alle takken van verzekeringen aanbiedt.
Zowel particulieren, als KMO ’s en industriebedrijven behoren tot ons cliënteel. We zijn dan ook fier om te zeggen dat de trouwe klantenbinding aan de basis ligt van onze verzekeringsportefeuille.

“We trachten onze klanten een onberispelijke service te verlenen. Niet enkel door ons kantoor open te stellen, maar ook door de klant thuis te bezoeken en bijstand te verlenen bij schade en productkeuze. De nadruk ligt op persoonlijk contact.”

Juist door onze kleinschaligheid als verzekeringsteam is dit persoonlijk contact een haalbaar feit. Hierdoor kan elk probleem van iedere unieke klant gemakkelijker worden opgelost door uitwisseling van kennis onderling.

“Service dragen we hoog in ’t vaandel. We willen niet louter als administratief loket fungeren. Per slot van rekening ben je als verzekeringstussenpersoon met heel persoonlijke zaken bezig. Daarom stellen we alles in het werk om de binding met de klant voortdurend te verbeteren. Dat doen we door naar de klant toe te gaan en door hem/haar thuis, dan wel op het werkterrein te bezoeken.”

Henri van Loon Liliane Buyckx Marijke Jacobs
henri@mvgverzekeringen.be liliane@mvgverzekeringen.be marijke@mvgverzekeringen.be
Ged. Bestuurder (VVD, Verantwoordelijke verzekeringsdistributie)
Commercieel afgevaardigde
Productie & schadebeheer
Boekhouding
Administratief medewerkster
Productie

 

Nick Timmermans Axel van Loon
nick@mvgverzekeringen.be axel@mvgverzekeringen.be
Schadebeheer en claims Productie en beheer